maanantai 14. huhtikuuta 2008

Minä itte

Jospa laittais tähän väliin jotain tietoa itsestään.
Olen siis tämän lauman Orjatar, vuosimallia-81.
Olen asunut koko ikäni Jyväskylässä ja eläimet ovat aina kuuluneet elämääni. Kun olin pikkanen, niin meillä oli akvaariokaloja ja kani. Kanin siirryttyä ajasta ikuisuuteen hankimme isäni kanssa kissan (Frank) . Ja vähänajan päästä toisen (Nikke). Muutin kotoa pois syksyllä-99 ja pakkasin kissit matkaan mukaan. Sen jälkeen lauma onkin kasvanut tasaista tahtia. Vuosituhannen vaihduttua innostuin gerbiileistä ja kasvatin niitä muutaman pentueen verran. Viimeisin gerbsu kuoli kesällä-05 ja sen jälkeen en ole enää uusia hankkinut.
Sain suoritettua vuonna 2000 hotelli-, ravintola- ja suurtalousalan perustutkinnon. Sen jälkeen jatkoin opiskelua työharjoittelupainoisella linjalla vielä yhden vuoden verran. Opiskelun jälkeen menin töihin Eloselle. Tajusin vuonna -03, että tämä ala ei ole minua varten ja irtisanoin itseni hetkenmielijohteesta. Siirryin sitten pullatiskin takaa mopinvarteen. Siivoojana oli tarkoitus olla vain sen aikaa, kunnes keksisin mitä haluan elämältä. No, kauanhan siinä aikaa meni, ennen kuin mieleni kirkastui ja aloitin syksyllä-05 opiskelemaan työn ohella eläinten luontaisterapeutiksi. Valmistuin toukokuussa-07 eläinten luontaisterapeutiksi ja samoihin aikoihin irtisanouduin siivoojantyöstä. Kesän-07 istutin ja möin mansikoita. Syksystä-07 lähtien olen ollut työttömänä. Muutosta tilanteeseen luvassa toivottavasti piakkoin...Ensisyksynä on tarkoitus aloittaa koira/hevoshierojanopinnot. Ehkäpä sitten joskus omat siivet kantaa sen verran, että voisi työllistää itse itsensä.
Luonteeltani olen iloinen ja menevä ikiteini, joka odottaa joskus aikuistuvansa. Jotain viitteitä tuosta aikuistumisesta kai on nähtävissä. Näin on todennut ainakin äitini, vedoten siihen, että olen nykyään osoittanut kiinnostusta lautasliinoja ja astioita kohtaan 8-)
Harrastuksiini kuuluu koiran kanssa lenkkeily, kissojen parissa touhuaminen, pyöräily ja silloin tällöin kuntosalilla käyminen. Aikaisempina vuosina harrastin kissanäyttelyitä ahkeraan ja kuuluin muutaman kissayhdistyksen hallitukseen. Enää en ole hallituksissa mukana muuta kuin sen verran, että päivitän hallituksen ulkopuolisena Oricat ry:n kotisivuja ja toimin pentuvälittäjänä. Nykyään näyttelyt ovat jääneet vähän vähemmälle, koska meillä on ollut juuri kissanpentuja ja lisää pentuja on tulossa aivan kohta. En halua näyttelyttää silloin kissoja, kun kotona on pentuja tai tiineitä naaraita. Näin ollen näyttelytoiminta on aika kausiluonteista.
Endon (koira) kanssa on tarkoituksena aloittaa piakkoin agility-harjoittelu, sekä mahdollisesti myös flyball.
Kesällä toivon pääseväni käymään muutamilla festareilla ja haaveissa on lähteä jonkin sortin vaellukselle. Vaelluksen suurin este lienee se, että minua ei voi yksin (tai siis kaksin, eli Endon kanssa) metsään päästää, koska en älyä kompassinkäytöstä yhtään mitään ja suuntavaistoni on ihan hanurista, sekä pelkään ylikaiken käärmeksiä, karhuja ja metsässä vaanivia murhamiehiä. Rinkka ja makuupussi multa jo löytyy, mutta mukaan tarttis vielä saada seikkailunhaluinen matkakumppani ja teltta. Halukkaat mukaan lähtijät ilmoittautukoon!!!
Eläinten lisäksi aikani kuluu kavereita tapaillessa ja musiikkia (lähinnä rokkia ja heviä) kuunnellen. Telkkaria tulee jonkin verran katsottua. Lempiohjelmani on Emerdale, siis se, mitä yleensäkin kaikkien mummot seuraa. Paheitani on ainainen myöhästely, holtiton rahankäyttö (siis sen vähäisen, mikä vain hetken tilillä säilyy) ja pommiin nukkuminen. Enempiä en taida tähän rustailla. Eiköhän tuossa jo tärkeimmät tullut. Että tämmöinen tapaus.

Kiitokset Marialle mun ja Aaken kuvan ottamisesta. Oli oikein naamakin kammattu (Senjan sanonta) . Mulla siis, ei Aakella.

Ei kommentteja: