tiistai 15. huhtikuuta 2008

Esittelyssä KIMI

Kimi on kolmas kissani. Hän muutti luokseni kesäkuussa-01 Desmodus-kissalasta Klaukkalasta. Viralliselta nimeltään Kimi on IP&EC FIN*Desmodus Flying Finn. Hän on sinitabbynaamio siamilainen ja on syntynyt 20.2.2001.
Luonteeltaan Kimi on hauska, leikkisä ja usein myös äänekäskin. Hänen ääni on aika naseva (niin kuin esikuvallaan) ja siitä tulee usein mieleen lammas. Kimin myötä hurahdin täysin näyttelytouhuun ja hänen myötä innostuin myös kasvattamisesta. Kasvattajanimeni FlyingFinn's onkin otettu ihan suoraan Kimin nimestä. Siitä tulee myös tämän blogin nimi. On siis asetettu paljon paineita poijjaan harteille.
Kimi on ensimmäisen FlyingFinn's-pentueen isä ja hänen poikansa Aake jäikin sitten isin kaveriksi kotiin.
Kimin paheita on Frankin kiusaaminen (jää kyllä tappelun tullen aina kakkoseksi) ja toisten laseista juonti. Meillä saa siis olla tarkkana, jos mieli tekee nauttia lasi kaljaa tai viiniä, että Kimi ei naukkaile laseista. Keneltä lienee oppinut noin epäkissamaisia makumieltymyksiä? Parempi nauttia siis juomansa suoraan pullosta tai tölkistä 8-)
Kimi täytti helmikuussa-08 7-vuotta ja näin ollen hän pääsee kilpailemaan näyttelyissä jo veteraaneihin. Miten aika onkin mennyt jo niin nopeaan? Vastahan hän oli ihan keskenkasvuinen juippi. Tarkoitus olisi jossain vaiheessa ilmoittaa hänet veteraanikisaan. Saas nähä miten papan käy.

Ei kommentteja: