tiistai 10. kesäkuuta 2008

Kuvatuksia Kertsin jälkikasvusta!

Kertun pennut täyttivät eilen 3-viikkoa. Tässäpä nassikoista uusia kuvia. Pennut ovat esitelty syntymäjärjestyksessä. Koska menetimme ensimmäisellä viikolla ensimmäisenä syntyneen pennun, niin siitä syystä pentujen numerointi alkaa kakkosesta.

Väriveikkauksia otetaan ilolla vastaan!

Toisena syntynyt naaraspentu. Tässä tytössä yhdistyy kaunis ulkonäkö ja ihana luonne! Hän on klassisenkaunis siamilainen, jossa ei mikään kohta pomppaa liikaa silmään. Häntä on ilo katsoa. Tällä pennulla on rähminyt jonkin verran simmut, joten siitä syystä silmät näyttävät vähän ärtyneiltä.
Kolmantena syntynyt naaraspentu. Tämä söpö pentu on ujohko runotyttö, sellainen haaveilija. Hän rakastaa rapsutuksia korvaan kuiskuttelua.

Neljäntenä syntynyt poikapentu. Tämä äijä on varsin energinen, kovaääninen ja itsepäinen kaveri. Tykkää hengailla yleensäkin Maija Majavanhännän kanssa.
Viidentenä syntynyt poikapentu. Tämä JätkänPätkä on sulattanut sydämeni täysin <3 Hänen hellyttäviä nappisilmiä ei voi vaan vastustaa! Hän on jäänyt kooltaan muista pennuista jälkeen, mutta hänestä löytyy kyllä rutkasti taistelutahtoa, joten uskon ja toivon hänen kasvavan isoksi miäheksi.

Kuudentena syntynyt naaraspentu. Tämä typy on saanut työnimekseen Maija Majavanhäntä. Hänellä on maailman paksuin ja epäsiamilaisin häntä. Saas nähdä minkälaiseksi häntä muuttuu Maijan kasvaessa... Tätä pentua katsoessa ei voi olla nauramatta ;-) Hän näyttää maailman hassuimmalta siamilaiselta isoineen korvineen ja hullunkurisineen ilmein. Maija on tosi sosiaalinen ja hellyydenkipeä tyyppi. Hän lähti ensimmäisenä pentulootasta liikenteeseen ja on tutkinut uteliaana ympäristöä.


2 kommenttia:

Orifame Senja kirjoitti...

Voi sulopullat! Upeita lapsia. Kivat nimet 8) ehehe Maija Majavahäntä!

Anonyymi kirjoitti...

Ihana Maija! Onneksi ei ole lila... ; )