perjantai 1. elokuuta 2008

Kotikolon kuulumisia!

Päätin perjantai illan ratoksi, Kill Bill:n alkamista odotellessa, kirjoitella tänne pitkästä aikaa kuulumisia.
Aloitetaanpas vaikka kissien kuulumisista.
Pennut voivat hyvin ja saivat tänään ensimmäiset rokotukset. Kiitokset Merville, kun lähdit avuksi klinikalle. Pakattiin pennut kahteen boxiin ja otettiin kolmas tyhjänä mukaan. Ensin saivat piikit persauksiinsa Kertsin mukulat. Laitettiin sitä mukaan pennut tyhjään boxiin, kun he olivat saaneet rokotuksen. Näin pysyttiin tilanteen tasalla, eikä kukaan saanut vahingossakaan tupla-annosta flunssarokotetta. Pepin nakit rokotettiin heti Kertsin mukuloitten jälkeen. Kaikki pennut käyttäytyivät klinikalla yllättävän siivosti ja homma hoitui joutuisasti. Kiitokset Jouko Ridelille hyvästä palvelusta! Kolmen viikon päästä on sitten tehosterokotuksen aika, jolloin pennuille tehdään samalla terveystarkastukset. Tänään kuunneltiin vain pumput, jotka löivät kaikilla hyvää tahtia.
On kyllä helppoa, kun ipanat syntyivät vain 8 päivän ikäerolla, jonka johdosta pystyn madottamaan ja rokottamaan joukkion samaan tahtiin.
Pennunkatsojia on käynyt jonkin verran ja tällä hetkellä kodit on tiedossa kahdella pennulla. Maija (FlyingFinn's Plan-B, SIA n) muuttaa sulostuttamaan Mervin ja Elmon elämää. Leonardo (FlyingFinn's Leonardo, OSH n) muuttaa Imatralla ja saa kaveriksi musta-valkoisen itämaisen. Donatello (FlyingFinn's Donatello, OSH b 24) ja Tikku (FlyingFinn's Splinter, OSH n 25) ovat alustavasti varattua. Jos poikien charmikkuus puree, niin pikkunakit pääsevät muuttamaan yhdessä Lahteen. Asia ratkenee parin viikon päästä. Muut ipanat ovat vielä varattavissa.
Pepin pennut saivat nimensä Turtlesien mukaan, ja konnista vapaana ovat vielä suklaapojat Raphael ja Michelangelo. Kertun pentue on P-pentue, ja pentueesta on vielä vapaana kolme ruskeanaamioista vintiötä: Paspaley, Premier Rose ja Phantom Lord. Mikäli pentukuume iski, niin teretuloa pusuttelemaan pentuja meille!
Mervi, Elmo ja Jansku ovat käyneet ahkeraan katsomassa pentuja (ja Endoa) meillä. Yritettiin taannoin ottaa kaikista iippanoista yhteispotretti, mutta persiilleen män koko kuvaussessio. Jengi ei pysynyt kasassa vaan sinkoilivat holtittomasti ympäriinsä hullunkiilto simmuissa. Ajateltiin että kasataan koko katras sängylle ja otetaan siinä kuvia. No, tässä näitä nyt tulee.

Elmo istuu sängyllä kiinnipitäjäna ja Mervi roudaa Janskun kanssa pentuja sängylle. Minä seison vieressä kamera valmiina. Tässä on yhtä vaille jengi kasassa.
Nyt on viimeinenkin pentu saatu melkein sängyn päälle, mutta jengi rupeaa jo hajaantumaan...
Jansku on valppaana ottamassa karkulaisia kiinni. Tuleekohan tästä mitään?
Nyt on kaikki sängyllä.
Ja vielä nytkin. Elmon pitäisi vain päästä vielä sängystä pois.
Elmo on vetreä nuori miäs ja jalkakin nousee vielä koriasti. Mutta mihin h*levettiin kimposi jo yksi siimamilainen? Eihän tästä tuu mitään. Perk*le sentään... Kylläpä osaa olla hankalaa.
Siinä ne nyt nököttää. VAIN yksi puuttuu kuvasta.
Tältä näytti urakan jälkeen Janskun käpälä. Hän on kisseille allerginen, joten jo pienikin naarmu saa aikaan pahaa jälkeä. Eipä käy kateeksi.
Paria päivää myöhemmin sohvalla loikoili aikamoinen lauma kissoja. Kuvassa ovat KAIKKI pennut yhdessä emojensa kera, sekä Aake (Pepin pentujen isovelipuoli) ja Kimi. Aika suloista <3

Olen kesän aikana miettinyt Minniä hirmuisesti. Hänhän on Siljan marraskuisesta pentueesta ja etsinyt vielä kotia. No, nyt tulin siihen tulokseen, että Minnillä on jo koti. Hän jää meille. Eihän näin mahdottoman suloista ja ihanaa ituria enää raaski myydä. Eihän?
Kyllä se vaan niin on, että mitä pitempään pennut jäävät "roikkumaan" kasvattajalle, niin sitä varmemmin niitä ei enää ikuna raaskii kellekään myydä, vaikka joku aivan superihana kysely tulisikin.
Minni on löytänyt hyvin paikkansa laumassa ja hän on luonteeltaan tosi herttainen, joskin toisinaan äitinsä tavoin vähän ujo.
Minni on ulkonäöltään kopio Peppi mummustaan.
Minnille on kosittu jo sulhokin valmiiksi. Hän pääsee toivon mukaan loppuvuodesta tapaamaan Anttia <3
Meidän oli tarkoitus aloittaa Endon kanssa agility kesällä, mutta päätin luopua ajatuksesta, sillä Endolla on nivelrikkoa vasemmassa etujalassa. "Normaalielämään" nivelrikko ei vielä juurikaan vaikuta, joten nouhätä toistaiseksi.
Endon kesä on kulunut töitä tehdessä. Hän kulkee aina mukanani töissä ja työ tarjoaa hänelle maistuvia luontaisetuja 8-)
Viereisen kuvan on ottanut Mervi. Endo mussuttaa kuvassa mahalaukkua, jonka hän valkkasi hyllystä aivan itse ja ilman lupaa.
Viime viikonloppuna oli Jyväskylässä Kuninkuusravit, joihin Kipa-sisko tuli miehensä kera. Pojua ei otettu tällä kertaa raveihin mukaan, vaan hän oli lauantain hoidossa isäni luona ja sunnuntain meillä. Poju on Endon ainokainen serkku ja pojat tulevat keskenään hyvin toimeen.


Endo ja Poju

Kesän aikaan meidän lauma on kasvanut kahden hiiren verran. Nämä suloiset hiirisiskokset asuvat vielä toistaiseksi työpaikallani, mutta muuttavat syksyn tullen meille kotiin. Suklaanvärinen on nimeltänsä Nappe ja musta on Nippe.
Kävin tänään Nipan luona kylässä ja nyt on typyille katsastettu jo miähetkin. Varasin Nipalta reilun kymmenen kuukauden ikäisen sinisen burmesen "Eloy" ja Jussina syntyneen pitkäkarvaisen satiini sininaamion "Cruz".
Kohta on siis luvassa kissinpentujen lisäksi myös hiirivauvoja <3
Hiirulaisten kuvan on ottanut Mervi Viren.
Mun työstä pitäisi saada jotain vaarallisentyönlisää, sillä työssäni joutuu päivittäin vaaraan RAKASTUA johonkin ylisöpöön otukseen. Nyt olen menettänyt sydämeni täysin kahdelle RokkiTukkaPupulle. Tulee varmaan iso tippa simmuun sinä päivänä, kun joku tulee ja ostaa puput.

Nyt loppuu tämä kirjoittelu ja keskityn katsomaan Kill Bill 1:stä.
Mukavaa viikonloppua kaikille!

3 kommenttia:

Orifame Senja kirjoitti...

Blogisi on palkittu! Nouda palkintosi http://orifame.blogspot.com/

Ihana perhe teillä 8)
Nuo hiikut on aivan sulppuja!

Anonyymi kirjoitti...

Päivityksiä, kuvia, juttuja kaipailee tää!!

Isaac kirjoitti...

i like animals
i am collecting flags
comet my blog please
can you visit my blog please?