sunnuntai 18. toukokuuta 2008

Kuulumisia

Terppa pitkästä aikaa!

Nyt on työttömyys taakse jäänyttä elämää, sillä aloitettiin Endon kanssa toukokuun alusta työt Lemmikkiasemalla (eläinkauppa). Minä kuukausipalkalla ja Endo herkkupalkalla. Herra Johtajan (Endon uusi nimi) vyötäröstä näkyy jo työn tuomat luontaisedut. On tainnut herra popsia muutaman herkun liikaa...

Pepinkin tiineys on jo varmistunut. Mummun mahassa käy valtaisa vilske ja masukin on alkanut jo kasvaa.
Kertsillä tulee keskiviikkona 66 vuorokautta, joten synnytys lähestyy vauhdilla. Kerttu näyttää jalkapallon nielaisseelta, joten pentuja on luvassa varmaan sankoin joukoin. Ei ole kesällä ainakaan tekemisenpuutetta, kun on kahdet pentueet tulollaan!

Oltiin launtaina Kimin ja Minnin kanssa Tampereella näyttelyssä. Kimi hävisi veteraaneissa Ilelle. Onnea Ilelle voito(i)sta! Minni ei osallistunut kisaan ollenkaan, vaan oli ainoastaan seuraneitinä paikalla.
Oli ihanaa olla näyttelyssä pitkästä aikaa ja nähdä kaikkia tuttuja! Loppupäivästä laitoin aivot narikkaan ja leikin lippalakinpiilotusta Tainioiden Aleksin kanssa. Siinä vasta reipas ja mukava lapsi!
Kiitokset Pialle kyydistä ja Senjalle & Merville matkaseurasta. Mervin Molli järkkäsi mulle kuuluisan Tapsinsyönti esityksen. Molli on varsinainen shöwmän!
Kimi ja Minni matkustivat näyttelynpäätteeksi isäni luokse kahdeksi päiväksi karanteeniin, etteivät vaan tuo nyt kotiin mitään mahatautia tai muuta "kuppaa", kun Kepa ja Peppikin ovat ihan viimeisillään.
Nyt tuntuu koti ihan tyhjältä, kun on hetkellisesti kaksi kissiä vähemmän. Onneksi lomalaiset palaavat huomenissa kotia.

Että tämmöistä meillä. Seuraavan kerran on jo toivottavasti luvassa pentu-uutisia.


Pepin kyljissä on huomattavissa jo pullistumaa.
Saas nähä montako tulee. Kuva otettu viime viikolla.
Kertun maha on huomattavasti isompi. Kuva otettu viime viikolla.

1 kommentti:

Mirka V. kirjoitti...

Onnittelut uudesta työpaikasta!

Terv. Ex-lemmikkiaseman työntekijä täältä Kuopiosta ;)